Res / Rei

handmade in Italy with love

 Res/Rei betekent ' het ding ' in het Latijn. Het betekent een bestaand object met inhoud en vorm. Maar het betekent ook een concept, een idee.
Bij Res/Rei gaat het om individualiteit. Zij laten modetrends niet regeren in hun stijl, zij willen dat de monturen hulpmiddelen zijn voor expressie. Nastreven van het "unieke", eigen individualiteit.
Als jong bedrijf weet Res/Rei goed in te spelen op de behoefte bij de opticien aan een mooie, waardevolle en onderscheidende kunststof collectie.
De platen zijn met zorg uitgezocht en geleverd door de bekendste acetaat fabriek Mazzuchelli. De verschillende platen worden gecombineerd met elkaar. Dit levert exclusieve platen op die alleen door Res/Rei gebruikt worden. Dit maakt de collectie bijzonder en wordt door de liefhebber als uniek beschouwd.
De modellen zijn commercieel en ontworpen zonder rekening te houden met trends. Juist wordt er gekeken naar een hulpmiddel voor expressie. Res/Rei wil het unieke en de eigen individualiteit nastreven. Olivero Zanon, eigenaar en ontwerper van Res/Rei:
“Wij richten ons op de kleine details die aan het eind van de dag het verschil maken tussen the good and the exceptional”.

www.resrei.com
 
Optical Supply Nederland bv • Oosterdorpsstraat 122 • 3871 AG Hoevelaken • Tel: + 31 33 4946740 • E-mail: info@optical.nl
Optical Supply Nederland BV Optical Supply Nederland BV Optical Supply Nederland BV Optical Supply Nederland BV