Over Optical Supply Nederland BV

Oog voor design en kwaliteit

Al meer dan 25 jaar is Optical Supply Nederland het adres voor de zelfstandige opticien.
Opgericht door vakmensen met 25 jaar ervaring in de optiek is Optical Supply Nederland uitgegroeid tot een professioneel bedrijf wat bekend staat in de optiek om de unieke en onderscheidende collecties in het topsegment.
Kwaliteit en design zijn twee kenmerken waar wij als groothandel voor staan. Daarnaast is ons doel een snelle levering en uiteraard het bieden van uitstekende service. Zowel in Nederland als in Belgi├ź en Luxemburg zijn wij distributeur voor de merken ├śrgreen en Res/Rei.
Op onze website schetsen wij een overzicht van wie wij zijn, wat wij doen en welke collecties wij u kunnen bieden. Om een impressie te krijgen van onze collecties neemt u een kijkje bij merken. Voor de volledige collectie maken wij graag een vrijblijvende afspraak om deze aan u te presenteren.


 
Optical Supply Nederland bv • Helmlaan 42 • 2015 LG Haarlem • Tel: + 31 23 7920414 • E-mail: info@optical.nl
Optical Supply Nederland BVOptical Supply Nederland BVOptical Supply Nederland BVOptical Supply Nederland BVOptical Supply Nederland BVOptical Supply Nederland BVOptical Supply Nederland BVOptical Supply Nederland BV