NIeuwe ├śrgreen op Hall of Frames

Op de Hall of Frames in Nijkerk op 13 & 14 februari presenteert Optical Supply de nieuwste collectie van Ørgreen. Hier alvast een voorproefje van de top modellen.


Gregory
Gregory is een mix van de vroege jaren 50 en midden jaren 60 stijl. Het model heeft een rechthoekige vorm voor een lineaire look.
Simpel, dynamisch design geïnspireerd op de klassieke auto’s geeft het perfecte ultralichte bèta-titanium montuur voor de man.
Details van de veer accentueren de zuiverheid en het subtiele lef van het montuur. Mooie kleurencombinatie zijn te zien zoals sky blue en grijs.


 LouLou
Het design van Lou Lou speelt met geometrische vormen. Minimalistische veren en simpele lijnen geven een katachtig gevoel met een perfecte pasvorm voor je eigen wenkbrauwlijn.
Er is gekozen voor flirterige kleuren met een ondeugende schaduw aan de buitenkant om goed te matchen bij de binnenkant zoals diep paars met lavendel.


Phoenix 
De grotere lenzen maken Phoenix een hip fashionable stuk met een nieuwe draai en klassieke lijnen.
Een unisex montuur met minimalistische details in de veren die werken als een knipoog. Wederom unieke kleurencombinaties zoals rijk bordeaux met olijf groen.


 
Optical Supply Nederland bv • Helmlaan 42 • 2015 LG Haarlem • Tel: + 31 23 7920414 • E-mail: info@optical.nl
Optical Supply Nederland BVOptical Supply Nederland BVOptical Supply Nederland BVOptical Supply Nederland BVOptical Supply Nederland BVOptical Supply Nederland BVOptical Supply Nederland BVOptical Supply Nederland BV