NIEUW MERK bij Optical Supply Nederland

NIEUW MERK bij Optical Supply Nederland


Op de Hall of Frames start Optical Supply Nederland met een nieuw merk.
RES/REI Handmade in Italy with love.
RES/REI is Latijns, betekent ‘het object’ en richt zich op de kwaliteit van de monturen.
Elk onderdeel is handgemaakt in Italië. Van het acetaat, tot het scharnier en de productie.


RES REI heeft controle over elke fase in het productieproces. Zij geloven dat dit de beste manier is om een sterk en krachtig product op de markt te zetten. De monturen zijn gecertificeerd door Beyond the Appereance, dit is een non-profit organisatie dat de transparantie in de optische productie verzekerd. De certificatie laat de opticien en de consument weten wat ze kopen.


RES REI gebruikt veren van 6 mm dik, in plaats van de standaard 4mm. Het werken met dikkere veren is een design statement maar ook een technische vernieuwing met betrekking tot de comfort van de gebruiker. De zwaartekracht wordt gecentreerd bij de oren wat een lichter gevoel creëert bij het dragen van het montuur.


Het scharnier is bewerkt van een massief stuk metaal. Het scharnier is compleet vervangbaar. Daarnaast kunnen de veren ook gemakkelijk vervangen worden zonder een nieuw scharnier te hoeven gebruiken. Hierdoor gaan de monturen lang mee en worden zelfs mooier na langer gebruik.


Voor meer informatie: www.resrei.com


 
Optical Supply Nederland bv • Helmlaan 42 • 2015 LG Haarlem • Tel: + 31 23 7920414 • E-mail: info@optical.nl
Optical Supply Nederland BVOptical Supply Nederland BVOptical Supply Nederland BVOptical Supply Nederland BVOptical Supply Nederland BVOptical Supply Nederland BVOptical Supply Nederland BVOptical Supply Nederland BV