Bril dragen is mode

Dat monturen en brillen één van de allerbelangrijkste modeaccessoires zijn, zal niemand verbazen. Er is immers geen zichtbaardere manier om jouw persoonlijke stijl tot uitdrukking te brengen. En naadloos aansluitend op de internationale catwalktrends, zien we binnen de wereld van de oogmode de diverse trends domineren. Zo staan vintage en retro dit najaar in de spotlights. Wat we zien? Fraaie, grotere monturen met smalle en hoog aangezette veren.
Citizens - Terwijl zwart en grijstinten de toon zetten, valt vooral de toenemende vraag naar kwaliteit op. Niet geheel onlogisch, want in onzekere tijden zoeken we immers zekerheid. Een zekerheid die we terugvinden binnen merken en materialen die goed en vertrouwd aanvoelen. We laten ons deze winter dan ook geen knollen voor citroenen verkopen, maar willen waar voor ons geld. Gelukkig zijn er tal van mooie brillenmerken waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat. Grote - veelal zwarte - stijlvolle monturen passen zonder uitzondering perfect bij deze city chique trend.
Outdoormen - Rijke, warme stoffen en een behaaglijk, bijna landelijk gevoel... Na een heerlijk wandeling in een beeldschoon winterlandschap nestelen we onszelf voor het knisperende haardvuur. Een comfy vest, een classy tweed colbert en zo’n heerlijke lange winterjas met hippe laarzen bepalen het modebeeld. Volledig in stijl kiezen we voor een prachtige retro bril in een rustige toontint, al dan niet met modisch kleurverloop.
Nomads - Omgeven door de meest uiteenlopende souvenirs, dromen we van verre reizen, terwijl we ons hullen in een flamboyante mix van stijlelementen. Binnen een melange van kleuren en materialen laten we onze innerlijke nomade in al haar glorie schijnen. En de brillen? Die worden al even kleurrijk en extravagant omlijst door magnifieke retro en vintage invloeden.


Bron: mixtup.nl


 
Optical Supply Nederland bv • Helmlaan 42 • 2015 LG Haarlem • Tel: + 31 23 7920414 • E-mail: info@optical.nl
Optical Supply Nederland BVOptical Supply Nederland BVOptical Supply Nederland BVOptical Supply Nederland BVOptical Supply Nederland BVOptical Supply Nederland BVOptical Supply Nederland BVOptical Supply Nederland BV