Beurzen

Hall of Frames, Nijkerk

Hall of Frames, Nijkerk

4 & 5 februari 2018 |

Elk voor- en najaar wordt, Nederlandse optiekbeurs, de Hall of Frames georganiseerd in het hart van Holland in Nijkerk. De Hall of Frames heeft ruim 50 leveranciers die een grote verscheidenheid aan eyewearlabels presenteren. Voor de zelfstandige opticien dé mogelijkheid dus om te oriënteren en de nieuwste collecties in te kopen.

Koen Elferink (directeur Optical Supply Nederland) is hoofdorganisator van de Hall of Frames. Vanzelfsprekend is Optical Supply Nederland hier te vinden met de collecties Ørgreen en Res/Rei.

MIDO, Millaan

MIDO, Millaan

24 t/m 26 februari 2018 |

Mido in Milaan bezoeken is een uitvinding van de optiek wereld op de meest complete, diverse en indrukwekkende manier. Alle grote namen in de sector komen bij elkaar om u een voorvertoning te presenteren van de producten, nieuwe modellen en niet geheel onbelangrijk, de nieuwste ontwikkelingen in de markt.
Wij nodigen u uit om de stand van Ørgreen en het Italiaanse Res/Rei te bezoeken.

SILMO, Parijs

SILMO, Parijs

28 september t/m 1 oktober 2018 |
De passie voor het beroep ...Een gezellige sfeer. Een uitwisseling van ideëen ...Een bron van ontdekkingen en inspiratie...een steeds belangrijk wordende zakenlijke bijeenkomst die het contact tussen professionals stimuleert en hen uitnodigt hun visies te delen en uitwisselingen in de optieksector te bevorderen.
Wij nodigen u uit om de stands van Ørgreen en Res/Rei te bezoeken.
 
Optical Supply Nederland bv • Oosterdorpsstraat 122 • 3871 AG Hoevelaken • Tel: + 31 33 4946740 • E-mail: info@optical.nl
Optical Supply Nederland BV OrgreenOptical Supply Nederland BV OrgreenOptical Supply Nederland BV OrgreenOptical Supply Nederland BV ResReiOptical Supply Nederland BV OrgreenOptical Supply Nederland BV ResReiOptical Supply Nederland BV OrgreenOptical Supply Nederland BV OrgreenOptical Supply Nederland BV ResRei